Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας

Αν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Kansa: 1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας 2. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο "Διαγραφή λογαριασμού" 3. Επιβεβαιώστε την απόφασή σας Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας: - Τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται εντός 30 ημερών - Το ιστορικό κρατήσεών σας διατηρείται για νομικούς/λογιστικούς σκοπούς όπως απαιτείται από τον νόμο - Οι κριτικές σας ανωνυμοποιούνται (το όνομά σας αφαιρείται) - Τυχόν υπόλοιπα δωροκαρτών χάνονται - Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί Σημείωση: Αν έχετε επερχόμενες κρατήσεις, ακυρώστε τις πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε διαγραφή λογαριασμού στέλνοντας email στο privacy@kansa.so.

Σου φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;