Jak usunąć konto
Jeśli chcesz usunąć swoje konto Kansa:
1. Przejdź do ustawień profilu
2. Przewiń na dół i kliknij „Usuń konto”
3. Potwierdź swoją decyzję
Co się dzieje po usunięciu konta:
- Twoje dane osobowe zostaną usunięte w ciągu 30 dni
- Historia rezerwacji jest przechowywana zgodnie z wymogami prawnymi i księgowymi
- Twoje opinie zostają zanonimizowane (Twoje imię i nazwisko zostaje usunięte)
- Pozostałe salda kart podarunkowych przepadają
- Tej czynności nie można cofnąć
Uwaga: Jeśli masz nadchodzące rezerwacje, anuluj je przed usunięciem konta.
Możesz również poprosić o usunięcie konta, wysyłając e-mail na adres privacy@kansa.so.
Czy ten artykuł był pomocny?