Salt la conținutul principal

Cum să vă ștergeți contul

Dacă doriți să vă ștergeți contul Kansa: 1. Accesați setările profilului 2. Derulați până jos și apăsați "Șterge contul" 3. Confirmați decizia Ce se întâmplă când vă ștergeți contul: - Datele dvs. personale sunt șterse în termen de 30 de zile - Istoricul rezervărilor este păstrat pentru evidențe legale/financiare, conform legii - Recenziile dvs. sunt anonimizate (numele este eliminat) - Orice sumă rămasă pe cardurile cadou este pierdută - Această acțiune nu poate fi anulată Notă: Dacă aveți rezervări viitoare, vă rugăm să le anulați înainte de a vă șterge contul. Puteți solicita și ștergerea contului trimițând un email la privacy@kansa.so.

V-a fost util acest articol?